Rasti i Bashkëpunimit

Watex synon të tërheqë individët më të talentuar dhe t'u ofrojë atyre përvoja të pasura pune dhe mundësi zhvillimi në karrierë. Ndërsa punoni në Watex, do të keni mundësinë të punoni në vende të ndryshme, të përjetoni kultura të ndryshme dhe të fitoni një pamje globale.

makine uje shperthese| makine hidrosperme| makine per hedhjen e ujit |makine hidro jetting makine uje shperthese| makine hidrosperme| makine per hedhjen e ujit |makine hidro jetting

Qendra e Lajmeve

Mësoni më shumë rreth teknologjisë së presionit të lartë Watex Lajme, Lajme për industrinë, Mbështetja e Shërbimit, etj.

PSE WATEX

Watex ka përjetuar një rritje të paprecedentë gjatë dy dekadave të fundit, e cila është kredituar kryesisht për përpjekjet e vazhdueshme të personelit. Prandaj, ne punojmë për të siguruar kënaqësinë, motivimin dhe zhvillimin personal dhe profesional të të gjithë punonjësve tanë.

 • Zhvillimi i karrierës

  Ndihma për punonjësit që të kenë sukses është një nga qëllimet kryesore të menaxhimit të Watex, kështu që Watex përpiqet t'i mbajë punonjësit tanë me mendje në karrierë dhe jo thjesht të fokusuar në punë.

 • Trajnimi i punonjësve

  Watex ofron programe trajnimi gjithëpërfshirëse, si në klasë ashtu edhe në internet, për të gjithë punonjësit duke përfshirë menaxhimin, inxhinierët e shërbimit, shitjet në përputhje me kërkesat e tyre.

 • Rrotullimi i punës

  Watex ofron mundësi ideale për rotacion të punës brenda departamentit tuaj ose divizioneve të ndryshme. Nëse jeni të kualifikuar, ne do të jemi gjithmonë të gatshëm t'ju ofrojmë mundësi të reja të zhvillimit të karrierës.

 • Kompensimi dhe përfitimet

  Watex ofron paga dhe shpërblime konkurruese në nivel lokal, dhe shumat lidhen me performancën tuaj dhe të ardhurat vjetore të kompanisë nga shitjet.

 • Një nga prodhuesit më të mirë të ujit me presion të lartë

  Një nga prodhuesit më të mëdhenj të makinave shpërthyese uji në botë; Merr prodhuesin kryesor të pajisjeve hidroblastike në 2010.

 • Marshimi në biznesin e ri të industrisë

  Pastrimi i bykut të anijes, shënjimi i rrugëve dhe industrializimi i heqjes së gomës së aeroportit dhe kërkimi i naftës dhe gazit.

Me përvojë, të ditur, të besueshëm

Përgjigje e shpejtë dhe e dobishme brenda 24 orëve;
Zgjidhje të përshtatura të ofruara për projektin tuaj;
Shërbimi i blerjes me një ndalesë.

error: Përmbajtja është e mbrojtur !!